Welkom in de Wereld van Van Gogh - 2016 terug

Maak een stop op station Breda en reis via interactieve verhalen door de wereld van de familie Van Gogh. Na het succesvolle pop-up museum “Opa van Gogh” in de binnenstad van Breda ontvouwt zich in de winkelgalerij van het station Breda de nieuwe pop-up experience: “Welkom in de wereld van Van Gogh”. Een knooppunt dat de Van Goghs Brabant-breed, nationaal & internationaal verbindt.

Het NOOMATS team, waar Imagination Lab onderdeel van is, is door Stichting Cultuurbehoud Breda gevraagd een belevingsconcept uit te werken voor de pop-up expo. ‬Er is een creatief plan gemaakt, concept en de interactieve opstellingen zijn verder uitgewerkt en de openingshandeling is reeds verricht door de wethouder van Cultuur Breda, Marianne de Bie. Iedereen is van harte welkom!

  • GASTENBOEK 29/10/2016 - Pop-art op station Breda. Ik wacht op mijn schoonzus en wandel en bezoek deze tentoonstelling. Rust, harmonie, enthousiaste medewerkers en voor mij een verrast welkom in Breda. Ik geniet en maak een buiging voor dit prachtig initiatief. F.

Video

Locatie: Station Breda, in de winkelgalerij tegenover de Bruna
Openingstijden: woensdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur
Toegang: Gratis!

Foto's

URL. www.cultuurbehoudbreda.nl/NS