Expect the Unexpected Or You Won't Find It (Heraclitus)
 • 3D-Hologram met Pepper's Ghost techniekmeer

  Imagination Lab® post 'Website boek '3D-Hologram met Pepper's Ghost techniek'Imagination Lab® post 'StrawberryFloor | Een interactieve LED vloer'

  Imagination Lab heeft inmiddels de 'normale' Pepper’s Ghost Hologram techniek diverse malen succesvol ingezet om het publiek op locatie op een pakkende manier te bereiken en te raken. Nu gaan we een stap verder, we combineren Pepper's Ghost met de laatste 3D technologie in de wereld: 3D autostereoscopic. Zo ontstaat er een echt hologram wat in combinatie met fysieke objecten er omheen bijzonder sterk werkt.

 • Pepper's Ghost presentatie 'Open Mijn Blik'meer

  Imagination Lab® post 'Pepper's Ghost presentatie 'Open Mijn Blik''Imagination Lab® post 'Pepper's Ghost presentatie 'Open Mijn Blik''

  Laat je uitdagen, verrassen en inspireren op het unieke ondernemers evenement 'Open Mijn Blik' georganiseerd door Starterslift, Kamer van Koophandel en Syntens. Imagination Lab® vertaalt het beeldmerk van de dag in een magische aandachttrekker, geheel in stijl van het event.

 • Van Gogh video 'Denkend aan Brabant'meer

  Vincent vertelt over zijn herinneringen aan Brabant. Om het publiek bij evenementen op een pakkende manier te bereiken en te raken hebben we ervoor gekozen het verhaal van verdwenen Van Gogh schilderijen te vertellen via een speciale hologram techniek: Pepper's Ghost. Voor de start van Van Gogh wandelingen waar geen gebruik kan worden gemaakt van de hologram opstelling is het hologram teruggebracht naar een video om op tv te tonen.

 • Centrop beurspresentatie JOS.jemeer

  Imagination Lab® post 'Centrop beurspresentatie JOS.je'Imagination Lab® post 'Centrop beurspresentatie JOS.je'

  Voor brillen & horloge ontwerper JOS ontwerpt en produceert Imagination Lab® een presentatie van de nieuwe collectie brillen. De videopresentatie zweeft in de lucht in het brilmontuur én accentueert mede hierdoor de karaktereigenschappen van het eigenzinnige & eigentijdse montuur.

 • Portfoliomeer

 • Paardentram Experience terug op zijn plekmeer

  Imagination Lab® post 'Paardentram Experience terug op zijn plek'Imagination Lab® post 'De Paardentram Experience: een waar spektakel'

  De 'Paardentram Experience' kreeg een upgrade en bevat nu technologie waarbij je als kijker wordt opgepakt uitgesneden en live als hologram een ritje maakt als miniatuur door Breda.

 • Homemeer

  Imagination Lab® post 'Vincent van Gogh Experience werkt als een magneet...'

 • De Paardentram Experience: een waar spektakelmeer

  Imagination Lab® post 'De Paardentram Experience: een waar spektakel'Imagination Lab® post 'De Paardentram Experience: een waar spektakel'

  Breda’s erfgoed wordt met de 'Paardentram Experience' op boeiende en interactieve manier onder de aandacht gebracht. Verleden en heden worden op een innovatieve wijze verbonden en koppelingen tussen erfgoed, vakmanschap en beeldcultuur komen op een bijzondere wijze tot leven.

 • FEEST! 20.000 bezoekers 'Welkom in de wereld van Van Gogh'meer

  Tot januari 2018 konden bezoekers genieten van een interactieve reis door de familiegeschiedenis van de Van Goghs op station Breda. Na ruim een jaar tikte de expo 20.000 bezoekers aan. Reden voor een feestje.

 • Exhibit (doe ding) Open Monumentendag meer

  Imagination Lab® post 'Exhibit (doe ding) Open Monumentendag'Imagination Lab® post 'Exhibit (doe ding) Open Monumentendag'

  Imagination Lab® staat deze zomer voor de uitdaging om tijdens Open Monumentendag 2013 zoveel mogelijk mensen naar de spannende theater speurtocht 'Duik in het Duister' te lokken. Via een opvallende installatie word je persoonlijk opgeroepen dezelfde avond nog mee te helpen zoeken naar de Baron. Roep hard om de baron en op magische wijze komt de barones, die zojuist nog door een maquette liep, wel heel dichtbij om je een persoonlijke boodschap te brengen.

1 2 3 4 5 ... 24 Volgende