Huisstijl 'Miniaturen- en poppenhuismuseum Breda' - 2016 terug

Het is niet te missen: het 'Miniaturen- en poppenhuismuseum Breda' heeft een nieuwe huisstijl. Imagination Lab verzorgde de nieuwe look & feel. Het museum is erg trots op het resultaat, net als ons! 

Achtergrond

Er is gekozen voor een nieuw lettertype, dat karakteristiek en toegankelijk is. De kleuren komen uit het logo van de stichting die het museum onder haar hoede heeft. De blokjes spelen een grote rol, het symboliseert de vele kamers in het museum en indirect naar de kamertjes van een poppenhuis, karakteristiek voor een poppenhuis. Het huis is een vereenvoudigde versie van het Begijnhof kerkje in het Bredase Begijnhof, de plek waar het museum is gevestigd. Het resultaat is fris, energiek, toegankelijk, onderscheidend en spreekt zowel jong als oud aan!

Video

  • Welcome to our dollhouse museum in the gatebuilding of the beguinage court in Breda, The Netherlands. You can see handmade dollhouses, Anton Pieck inspired houses and other miniatures from the 19th and 20st century, as normal people lived through the years. Also the Royals, the Nassaus, who lived at the castle of Breda, ánd the present King and Queen can be seen here. Look around and enjoy this special “experience”.

Foto's

URL. www.cultuurbehoudbreda.nl/museum/