Expect the Unexpected Or You Won't Find It (Heraclitus)
 • Exhibit 'Ondernemen op de Catwalk' Brabantmeer

  Jaarlijks organiseert de KvK Brabant een grote eindejaarsbijeenkomst. Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet. Imagination Lab is samen met partner Tobias Ontwerpen aanwezig met de stand ‘Catwalk Wisdom’ op het netwerkplein in de ‘winkelstraat van de 2020’.

 • Exhibit 'Ondernemen op de Catwalk' Zeelandmeer

  Jaarlijks organiseert de KvK Zeeland een grote eindejaarsbijeenkomst. Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet. Imagination Lab is samen met partner Tobias Ontwerpen aanwezig met de stand ‘Catwalk Wisdom’ op het netwerkplein in de ‘winkelstraat van de 2020’.

 • Exhibit (doe ding) Open Monumentendag meer

  Imagination Lab® post 'Exhibit (doe ding) Open Monumentendag'Imagination Lab® post 'Exhibit (doe ding) Open Monumentendag'

  Imagination Lab® staat deze zomer voor de uitdaging om tijdens Open Monumentendag 2013 zoveel mogelijk mensen naar de spannende theater speurtocht 'Duik in het Duister' te lokken. Via een opvallende installatie word je persoonlijk opgeroepen dezelfde avond nog mee te helpen zoeken naar de Baron. Roep hard om de baron en op magische wijze komt de barones, die zojuist nog door een maquette liep, wel heel dichtbij om je een persoonlijke boodschap te brengen.

 • onlocationmeer

 • Voorbereiding Paardentram Experiencemeer

  Imagination Lab® post 'Voorbereiding Paardentram Experience'Imagination Lab® post 'Voorbereiding Paardentram Experience'

  In samenwerking met Stichting Cultuurbehoud Breda (Hip Ambacht), Open Monumentendag (Gemeente Breda), Tessenderlandt College, Radius College en Cultuurwinkel Breda wordt het Bredaas erfgoed op een boeiende en actieve vorm onder de aandacht gebracht van jongeren. Aan de basis ligt de Paardentram Experience exhibit, deze exhibit wordt tijdens Open Monumentendag 2014 gelanceerd. Imagination Lab is de producer van dit project.

 • Portfoliomeer

 • Nieuwe websitemeer

  Nieuwe website en 'mobile' website Imagination Lab® gelanceerd.

 • Lichtkunstobject BREDA360 @MOTI_museummeer

  Het MOTI (Museum of the Image) neemt je dynamisch, via grensverleggende beeldtaal, mee langs plaatsen in de wereld die de prachtige naam Breda dragen. Een kunstzinnige lichtinstallatie met internationale klanken uit de koker van NOOMATS.

 • Vincent van Gogh Experience op RedHeadsDaymeer

  Yes... Vincent van Gogh had rood haar en zodoende mocht onze 'Vincent van Gogh Experience' niet ontbreken tijdens RedHeadDays 2015. Een groot succes, zowel bij de kick-off als op het verwenplein.

 • Inzending Dutch Design Weekmeer

  Vanuit onze creative community NOOMATS hebben we een innovatief en Augmented Reality product ingezonden om te lanceren tijdens #DDW14. Van 18 t/m 26 oktober 2014 vormt Eindhoven voor de dertiende keer het podium voor Dutch design tijdens de Dutch Design Week. DDW is het grootste designevent van Nederland.